![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
s.a arkaadaşlar ,ben textarea kullanımında bir sorun yaşıyorum daha doğrusu nasıl yapıldığını bulamadım ben sayfa açıldığında textarea nın en alttaki yazıyı göstermesini istiyorum,yani textareanın kaydırma çubuğunun en aşşağıda olarak açılmasını istiyorum mesela bir chat programı düşünün,orada birşey yazdınızmı en son yazdığınızı yani textarea ile yapıldığını farzetsek en aşşağıdaki yazıyı gösterir,bende onun gibi birşey istiyorum,php de küçük bir chat scripti yazıyorum ve bu şekilde yapmam gerekli bu dediğim yapılamiyacak birşeyse başka ne yapabilirim sizce şimdiden teşekkürler selametle |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Textarea problemi | By_GvZ | PHP | 4 | 06/02/2007 10:14 |
| textarea | yelegin | PHP | 5 | 25/11/2006 23:35 |
| textarea | militaN | Web Tasarım | 3 | 30/08/2005 17:38 |
| <textarea><%=html_kodlari%></textarea> :( | eslem1 | ASP | 7 | 13/02/2005 15:11 |
| Textarea - Vt | syS | PHP | 4 | 24/11/2004 16:54 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |