![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2004 Yer: İstanbul
|
makinama Win32/Flooder.Yeam.15 adında bir flooder bulaştı. Nod32 ile arattım. bir ara buldu ama dosya geri planda çalıştığından dolayı bir türlü silemedi. Birçok spyware programı denedim onlar da silmiyor. Güvenli kipte arattım yine sonuç yok. Dosya yaemb.exe olarak çalışıyor. Arattım makinada bulamadım. Registry de aradım yok. Geri planda çalışan programlar listesinde de gözükmüyor. Bu trojan internete bağlandığımda aktif hale geliyor. ve çok fazla karşı tarafa veri gönderiyor. Giden veri gelen veriden çok fazla oluyor. Daha sonra bir anda makina reset atıyor. Şuan sadece ağ desteği ile güvenli modda internete girebiliyorum. Güvenlik duvarından ilgili ayarları yaptım yine olmadı. Şimdi ne yapmalıyım.
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Agresif Üye Üyelik Tarihi: 07/2002
|
trojan çalışan windows servislerden birine kendini ekliyordur. nod32 bu gibi durumlarda pek başarılı olamıyor. http://www.google.com.tr/search?hl=t...er+Yeam+trojan |
| | |
| | #3 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
F8le sistemini acip güvenlik modunda calistir ve sistemi tamamen nod32 ile tarat ilgili modda viruslerin cogu calisamiyor ve direk silinebiliyor
__________________ www.fatihgenc.com |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2004 Yer: İstanbul
|
yalnız çok enteresan. virüs 4-5 gün aktif olmuyor.sonra sabah makinayı açtığımda bir daha aktif oluyor. herhalde türkerin dediği gibi trojan windows servislerinden birine kendini ekliyor ve belli zamanlarda aktif oluyor. bir türlü silemedim.yok mu başka çaresi?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |