![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 10/2002
|
merhabalar. makinamda kurulu sql desktop engine vardı ve çok güzel bir şekilde çalışıordu. geçenlerde sql2000 server cd'sinden client tools kurdum. şimdi sql 'e login olamıyorum. Kullanıcı "SA" idi artık kabul etmiyor. böyle bir kullanıcı ve pasw yok diyor. Enterprize manegerdan boylebir kullanıcı yarat diyorum bu kullanıcı zaten var diyor. konuyla ilgili söyleyebileceğiniz bir şey var mı? teşekkürler. Enson 24/07/2003 13:11 tarihinde serk@n tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Default storage engine (InnoDB) is not available | aLeN | Veritabanları & SQL | 0 | 04/04/2006 21:10 |
| Microsoft SQL Server 2000 Desktop Engine sorunu | erh_tun | Visual Basic | 0 | 19/03/2006 19:15 |
| borland database engine error | serkanblg | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 0 | 16/08/2005 18:54 |
| Delphi + OpenGL := ZEngine 3D Game Engine :) | fatihhood | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 34 | 11/10/2004 13:29 |
| Örnek Engine | Ziyaretci | Genel Programlama | 3 | 11/05/2004 17:28 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |