![]() | |
| | #1 (permalink) |
| önder durmuş Üyelik Tarihi: 10/2006 Yer: istanbul/sefaköy
| Kod: <SCRIPT language="JavaScript1.2">
function pencere_ac(olay)
{
window.open(olay,"yorumcu","menubar=0,resizable=0,width=550,height=400");
}
</SCRIPT>
ne diye aratacağımı bilemedim.. bunun mantığı nedir, ya da nasıl aratacağımı söylerseni de bulabilirim onu.. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Bi Kendini Kurtaramayan Üyelik Tarihi: 04/2007
|
Bu soruyu sorunca benimde ilgimi cekti ve arattım nette ... Ve sole bişey buldum.. Aslında sorunu biraz zor anladım ama insallah cevabı budur... Kod: <form name="form" id="form" action="bb.htm" onsubmit="opener.document.location='anasayfa.html';"> |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| bir pencerenin diğerini etkilemesi | salihakkas2 | Javascript / DHTML / Ajax | 3 | 06/02/2006 23:30 |
| frame içinde açılan sayfa hangi sitede açılıyor ? | seydichelik | ASP | 4 | 15/03/2004 17:22 |
| nasıl olacak?pencerenin boyutlrını ayarlayacam | webmeraklisi | Javascript / DHTML / Ajax | 9 | 19/11/2003 20:01 |
| Pencerenin Boyutunu Nasıl öğreniriz? | ReinhardGehlen | Web Tasarım | 3 | 29/04/2003 18:56 |
| javascipt ile actigim pencerenin kapatilmamasi icin ne yapilabilir | sokrates | Web Tasarım | 9 | 25/09/2002 21:11 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |