![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
arkadaşlar elimde bir portal tarzı script var . gorunumuundekı haber başlıkları ve menu baslıkları beyaz bunun acık turuncu yada mavi gibi dinamik hoş bir renklerle düzeltilmesi lazım.Asp den hiç anlamam. birde panelde bir anket yada başka bir durumda hatası var. bu küçük şeyleri düzeltmede bana yardımcı olabilicek iyi bir asp coder arkadaş lazım. özel mesaj da atarlarsa konuşabilirim.saygılarımla.
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Lorem ipsum dolor... Üyelik Tarihi: 02/2007 Yer: Ankara
|
Bence özel mesajlaşmana gerek yok. Muhtemelen CSS tabanlı bir sistemdir. Başlıkların olduğu yerdeki koda bak ve <p class="xxx">Başlık</p> bu ifadedeki "xxx" yazan yeri css uzantılı dosyada bul. Oradaki "color" değerini de istediğin rengin koduyla değiştirerek sonuca ulaşabilirsin... ASP ile ilgili anket uygulamasının verdiği hata da veritabanına yazma izni vermemiş olmandan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle. Veritabanının olduğu klasöre yazma izni de verdiğinde o da sorunsuz çalışacaktır... Kolay gelsin... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Varlığa izin veren boşluk Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: İstanbul
|
Üzgünüm. Burada konu açıp yardım alabilmek için kendi kodunu yazabilecek seviyede olman gerekmektedir. Teşekkürler. Bir müddet bekleyip belli bir mesaj limitini aşarak Duyurular & İlanlar bölümünde mesaj atabilirsin. Veya bana iletişim bilgilerini ver ben duyuru olarak açayım. Gelen tekliflere göre değerlendirirsin.
__________________ Ceviz Viki | Vikipedi | VikiKitap | VikiKaynak | VikiSözlük | VikiSöz | Wikipedia | Wikibooks Enson 26/05/2007 14:05 tarihinde anov tarafından düzenlenmiştir.. Sebep: gerekmekterdir -> gerekmektedir. ekskravatör ekstraktör :) |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |