![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2003
|
arkadaslar bilgisayar toplamayı dusunuyorum heralde xp kullanırım xp olunca oyunlar yavaş çalışıyomuş o yüzden hızlı bi bilgisayara ihtiyacım var hem oyunda rahat hem internette hızlı ve rahat olmalıyım böyle bi bilgisayar için görüşlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden ayrıca msn:ksklee1912@hotmail.com icq:163054573 msn ve icq dan da yardımcı olabilirsiniz |
| | |
| | #2 (permalink) |
| i got the blues Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Yok burada yardımcı olalım... WinXp'de yavaş değil hızlı çalışır yani normal ama çalışırsa Bak 60gb yada 80gb al.... 2 partition yap 1 tanesi winxpprosp1 diğeri win98se olsun... İnternette winxpsp1le oyunlar içinde win98se .....
__________________ çılgın bir elmas vardı artık bakışlarında |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Lunatic Design Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: Smyrna
|
Win2kPro kullanıyorum hem oyunlarda hem de diğer programlarda problemi yok. Oyun için iyi bir ekran kartı ve en az 256 MB DDR ram tavsiye ederim.
__________________ www.corelturk.blogspot.com |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2003 Yer: Burası
|
ben 5 gün önce topladım harika oldu sana tavsiyem AMD işlemci kullan. anakartla birlikte intelden 50$ daha ucuz ve hızlı.İşte my config: *AMD AHTLON XP 2200+ CPU *AOPEN 1473G DDR 333 MOTHERBOARD *LG CD RW CD WRİTTER *KINGSTON 256Mb DDR 333 RAM *DATRON 56Kbps MODEM *TORNADO GFORCE 4 MX 440 ULRTA+TV OUT *80 Gb SAMSUNG HDD *1.44 3.5" FDD *EVEREST 440W ÇİFT FANLI KASA *PHILIPS 107T MONITOR EN ZORLAYAN OYUN GTA3 VICE CITY BİLE HARİKA ÇALIŞIYOR, |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Yunus ÖZAY Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: İstanbul
|
64 mb asus geforce al gerisini de ona uygur
__________________ http://www.ozay.net |
| | |
| | #7 (permalink) |
| ... Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: İstanbul
|
Bencede oncelıkle AMD yı dusun.. Ve elestırılere kulak asma.. Ikı aydır kullanıyorum ıntelden fazlası vardır, eksıgı yoktur.. Ikıncısı eger AMD alırsan nforce2 cıp setlı anakartlara bak.. Benım tavsıyem yıne kendı aldıgım Epox 8RGA+ .. Uzerınde dahılı bır GeForge 4MX 440 var.. Ve bı cok oyun ıcın fazlasıyla yeterlı.. Bu durumda ramlerınıde kalıtelı ve yuksek tumalısın.. KINGSTON DDR 333 ler olabılır mesela.. Ben 256MB de sorunsuz calısıyorum.. Ama fıyatı uygun gelırse bundan ıkı tane alıp dual olarak calıstırabılırsın.. Bu sayade performansında oldukca artabılır.. Son olarak omerın dedıgı gıbı 60 yada 80 lık bır hdd alıp aynı anda bırden fazla ısletım sıstemıyle calısabılırsın.. XP konusunda ıse bu konfıgurasyonda yag gıbı calıstıgını soylıyebılırım.. Yınede hıc 98 le denemedıgım ıcın arada fark varmıdır bılemem.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| ¿ Üyelik Tarihi: 01/2003 Yer: BURSA
|
xp ekran kartını otomatik tanır ama opengl yi ve kartla ilgili gerekli sistem dosyalarını yüklemez.Bunlar yüklenmeyince oyunlarda yavaş oynanır.Onun için xp yüklendiğinde bununla beraber ekran kartını ve diğer donanımları kendi cdlerinden en son sürümleriyle yüklemek lazım.
__________________ Hiçbir değer tanımayan , kendi içindeki yetenekleri geliştiremez. nod32 antivirus system Kendi sitem değil :yalantarih |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 02/2004
|
amd 2500+ kesinlikle önerim 640kb cache i olması lazım gayet performanslı fakat yei versiyonlarının o/c performansları düşük skapulaya kart konusunda da katılıyorum güzel seçim xp ile ilgili küçük bi not usb 2.0 kullanana mainboardlarda kurulum esnasında sorun çıkarıyor bu yüzden kurmadan önce usb desteğini kapatıp öyle kurmak geekiyor
__________________ Ölüm Tüyden Hafif Sorumluluk Dağdan Ağırdır Rand Al'Thor |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |