![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
Selam; Asp.net te textbox ile ilgili bir sorunum var. Sorun şu: asp.net te aspview (Gizli alan) olark tanımlı bir tablo içerisinde bir tane textbox nesnesi var ve ben bu textboxa bir javascript komutu işletmem lazım. herşey fevkalade çalışıyor, ancak iş textboxa veri girişine geldiği zaman gizli alan oldugu için html de ID si görünmüyor. bu yüzden de "Nesne Bekleniyor" diyor. bu konuda çok araştırma yaptım ama bulamadım, kendim JS yazayım dedim ama dili bilmiyorum. "this.textboxid.value" kısmındaki textboxid ismini göremediği için işlemi yapamıyor. öyle bir şey yapmalıyım ki Textbox un id sini tanımlamadan o textboxa veri girişi yapabilmeliyim. ama nasıl? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| textbox enter olayı | deggial | ASP.NET / Silverlight / Moonlight | 5 | 21/12/2007 12:56 |
| alta açılan textbox | alis88 | Javascript / DHTML / Ajax | 1 | 29/04/2007 10:44 |
| vb.net de tel textbox yapmak?? | militaN | Visual Basic | 8 | 11/09/2005 03:40 |
| C# textbox | esteban | C# | 0 | 11/10/2004 14:11 |
| Renk değiştiren textbox | Ateşbalığı | Web Tasarım | 3 | 14/04/2004 18:01 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |