![]() | |
| | #1 (permalink) |
| ... Üyelik Tarihi: 08/2002 Yer: İstanbul
|
Bugune kadar telefonlara ılgı duymadım.. Konusabıldıgım surece sorun yoktu.. Bu yuzden onume cıkan en ucuz modelı aldım hep.. Ama son aldıgım telefon daha uc bes ay gecmeden bozuldu.. Sımdı soyle saglam bır telefon alıyorum.. Kesenın agzını da actım.. 200, 300 YTL kadar.. Tavsıye edecegınız bır model var mı? Ince, zarıf ama tas gıbı bırsey olsun mumkunse.. Dıger ozellıklerıyle ılgılenmıyorum.. Not: Yardımcı olursanız cıdden sevınırım.. Bıraz bakınıyım dedım ınternette basım dondu.. Zılyon tane model var.. Hangı alet nedır ogrenene kadar yıl olur.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| connect4 Üyelik Tarihi: 09/2006 Yer: marduk
|
1112'yi tavsiye edederim,begendigim ozellikleri: - alarmi cok guzel.her sabah bir kadinin "uyanma vakti!" uyarisiyla uyaniyorum ![]() - hala daha hic beklemedigim bir davranisi olmadi, saglam - kullanimi rahat, basit, renksiz ekran - melodi yukleniyor mu bilmiyorum ama, telefona listen adinda sahane bir sarki yuklemisler, bikmadan kullaniyorum http://www.nokia.com.tr/link?cid=EDITORIAL_120509 |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Silversword Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: Antalya
|
ahah ucuz , sağlam , küçük ve GÜZEL görünen bir şey istiyorsan samsung sülalesine bak derim. Yıllarca nokia az biraz sony ericcsson kullandım. Samsung un eski telefonları berbattı ama d500 den sonra gelen telefonları çok güzel. ekstra özelliklerle uğraşmak istemiyorsanız, ekspress kapak denen o telefonun içini toz yumağı yapan telefon düştüğünde 20 parçasını toplaman istemiyorsanız. samsung .. bazı özellikler konusunda (yazılmsal) nokia yı aratabilir, ama hoş telefonlar. (dragonfly işletim sistemi olan modellere java yüklemeside çok zordur)
__________________ ||||Revlis||||| |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2005 Yer: Kırşehir
|
Arama,mesaj ve uzun şarj olayı dışında başka birşeyle hiç ilgilenmiyorsan boşuna k750i gibi telefonlara bara yatırma. 1100,1110,1110i,1112 bunlardan birini al. Eğer olsun bi kaç özellik dersen direk k750i al. başka telefonla uğraşma boşuna. ~350 ytl ye alınabilecek en iyi telefondur.
__________________ Elektronik elektriği şekillendirme sanatıdır. Programcılık da elektroniği şekillendirme sanatıdır. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 05/2007
|
Eğer kesenin ağzını açtıysan bunu öneririm çok güzel bir telefon hem de takımımıza destek olmuş olursun ![]() http://www.estore.com.tr/EStore/Prod...01031(44000000) |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |