![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 01/2007
|
Ben diskimi istediğim şekilde bölümlendirdim fdisk ile, ama bu bölümleri formatlayamadığım için olsa gerek Slackware görmüyor? Konsolla yada başka programlar yardımıyla nasıl format atılıryorsa anlatırsanız sevinirim? Bir başka sorum ise dvd/rw yi slackware görmüyor neden acaba, kurulum sırasında cd/dvd aparatlarını yazın demişti, dvd yi yazmamıştım (ne yazılacağını bilmediğim için) şimdi bunu tanıtmanın bir yolu varmı? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 06/2004
|
ubuntu varken slackware kullanılmaz bende ilkten kısa bir süre slackware kullandım çokta sevdim fakat ubuntu gerçekten çok güzel hele newbie'ler için gerçekten harka bu takıldığın bütün noktaları ubuntu kendisi hallediyor.
|
| | |
| | #6 (permalink) | |||
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 01/2007
| Alıntı:
Alıntı:
![]() Alıntı:
| |||
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Mysql de string formatlama | pirilti | Veritabanları & SQL | 11 | 07/08/2006 11:45 |
| string formatlama | yenicheri | PHP | 6 | 10/03/2006 15:07 |
| sayısal değerleri formatlama | shark_hack | PHP | 6 | 11/11/2005 14:23 |
| js tarih formatlama | gozum | Javascript / DHTML / Ajax | 0 | 05/07/2005 14:40 |
| Microsoft, hergun GNU/Linux'tan bahseder oldu | acemi | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 10 | 05/11/2004 12:05 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |