![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007 Yer: Samsun
|
merhabalar. umuyorum konuyu doğru yere açmışımdır, mahcup olmak istemem. benim sorunum sayfaları popupda açmak için aşağıdaki kodu kullandım. gayetde güzel çalışıyor. sayfa büyük olduğu için tam olarak ortalanmış değil ve sağ alt kısımdan açılıyor. bunu normal browserden açılırmış gibi sol üstten (sıfırdan) açılebilmesi için extra bir kod varmı? yardımcı olursanız çok sevinirim. Kod: <a href="#" onClick='window.open("index.php","popwin", "width=890,height=700,resizable=no,scrollbars=no") ;'>Tıklayın</a>
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007 Yer: İstanbul
| PHP Kodu:
__________________ http://gupse.org |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Internet Explorer 7 ve popup pencere | flashcentury | Javascript / DHTML / Ajax | 5 | 13/03/2008 23:24 |
| flash da popup gibi pencere | farukca | Flash / Director / Swift 3D ... | 0 | 26/02/2007 06:21 |
| popup dan ’esas pencere’ ye link verme.. | melodrama | Javascript / DHTML / Ajax | 5 | 27/04/2006 12:57 |
| Flashta open browser popup pencere açtırmak istiyorum. | xcopy | Flash / Director / Swift 3D ... | 2 | 11/08/2004 12:09 |
| popup pencere sorusu ? | alico | Web Tasarım | 2 | 04/06/2004 20:03 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |