![]() | |
| | #1 (permalink) |
| OOP Mania Üyelik Tarihi: 03/2003
|
Arkadaşlar bir site yapmak istiyorum daha önce atmıştım mesaj benim drdim şu: şimdi sitede konular olacak mesele DERS---->PASCAL---->DİZİLER: konusuna girince orda konunun anlatımı çıkacak. şimdi bu konunun içeriğini yani yazıalrı siz HTML oalrakmı kayıt ediyorsunuz ?yoksa veri tabanına mı kayıt edip ordan mı çağırıyosunuz? eğer veritabanı ise bu nasıl yapılıyo? yani 5 sayfalık bir text dosyasını nasıl ve nerde saklıyacağım ben bu sitede yardımlarınızı bekliyorum
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Registered User Üyelik Tarihi: 01/2003
|
Sabit HTML sayfalar hazirlayarak yapmak da mumkun, veritabaninda saklamak da... Veritabanlarinda, bu tip uzun metinleri saklamak icin gerekli alan tipleri oluyor. Ayrica hazir icerik yonetim sistemlerinden birini de kullanabilirsin. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: Kuzey Kutbu
|
Örneğin Ceviz.Net'te benzer bir şeyi php ve mysql kullanarak yapıyoruz. Bu html'e göre oldukça kullanışlı, tabi birde admin paneli eklersin kolayca eklemek istediğin dersleri oradan girersin. Şimdi öncelikle nasıl yapmak istediğine karar vermen lazım.
__________________ Merdi kıpti şecaat arz ederken sirkatin söyler! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| OOP Mania Üyelik Tarihi: 03/2003
|
ben kararımı verdim bunu veritabanında saklamak istiyorum bana biraz yardımcı olabilirmisiniz? PHP kitabını aldım pusula yayıncılığın PHP öğreniyorum ama bu konu kafama takıdı kitaptada yoktu. Biraz daha açarsanız sevinirim yada bi kaynak falan önerin internette . şimdiden teşekkürler
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |