![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 12/2006
|
Arkadaşlar benim bir sorum olacak.. php ile yapılmış 5 sayfalık bir site var.. site üzerinde 4 menü adımı var ben istiyorum ki sayfalardan birisi açık ise tekrar o menü tuşuna basıldığında zaten açık diye uyarı versin kullanıcıya.. bunu javascript ile nasıl yaparım? birde menunün on click ayarları css dosyasının içinde duruyor. nereye ne yazmam gerekiyor. yardımcı olursanız sevinirim. kısaca açık olan sayfayı kontrol edip bu frame açık diyecek gibi bişey teşekkür ederim şimdiden |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| sayfayi otomatik her 30 sn de bir nasil refresh ederiz? | hebeler | Web Tasarım | 1 | 15/02/2007 17:18 |
| Listbox kontrol nasıl yapabilirim. | omerweb | Javascript / DHTML / Ajax | 1 | 16/12/2006 17:55 |
| portlarımı nasıl kontrol edebilirim? | cpusat | Ağ / Güvenlik | 5 | 25/01/2006 18:13 |
| Java Ögrenmek İstiyorum ! Yoksa Zaten Biliyor muyum ? | skyjack | Java / JSP | 2 | 19/08/2005 01:59 |
| C++da Sınıf zaten var hatası | MUBNET | C / C++ | 8 | 26/06/2003 18:38 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |