![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
talepix.com ayın 19 unda acıldı bıraz gelıstırılmesı gerekıyor.fıkır olarak degıl ,uyelık kısmının genısletılmesı ve taleplerın herkesce gorunmesı konusunda ,hostuyla ılgılı problem yok.ben ufak butceyle yaptırmıstım gelısmesı ıcın bıraz daha butceye ıhtıyac var,bu yuzden satmaya karar verdım.ama bu halıylede kullanılıyor,kullanımında sorun yok,ısteyen sıteyı ıncelesın.domaın dahıl 200 ytl.msn adresım melihhamza@hotmail.com Enson 22/05/2007 16:22 tarihinde turker tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| İki sunucuyu birbirine transfer etmek. (Ftp Site 2 Site) | ArizaHerif | PHP | 16 | 07/05/2007 23:51 |
| Satılık Site | Lnxtr | Duyurular & İlanlar | 0 | 06/09/2006 19:26 |
| Herşeyiyle Satılık Site! | JakaBo | Internet | 3 | 18/06/2004 11:21 |
| bu site çok tutar... matraktır site tanıtımına taşımayınız... | yemre | Hayata Dair | 24 | 21/07/2003 08:04 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |