Ceviz Forum

Geri Dön   Ceviz Forum > Mesajım Var > Duyurular & İlanlar

LinkBack Seçenekler
Eski 22/05/2007, 14:34   #1 (permalink)
Üye

Varsayılan satılık site

talepix.com ayın 19 unda acıldı bıraz gelıstırılmesı gerekıyor.fıkır olarak degıl ,uyelık kısmının genısletılmesı ve taleplerın herkesce gorunmesı konusunda ,hostuyla ılgılı problem yok.ben ufak butceyle yaptırmıstım gelısmesı ıcın bıraz daha butceye ıhtıyac var,bu yuzden satmaya karar verdım.ama bu halıylede kullanılıyor,kullanımında sorun yok,ısteyen sıteyı ıncelesın.domaın dahıl 200 ytl.msn adresım melihhamza@hotmail.com

Enson 22/05/2007 16:22 tarihinde turker tarafından düzenlenmiştir..
usbi3 hatta değil   Alıntı Yaparak Yanıtla

Bookmarks

Seçenekler

Mesaj Yazma Hakları
Yeni mesajgöndermezsiniz
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Konular
Konu Konuyu açana göre Forum Cevap En Son Mesaj
İki sunucuyu birbirine transfer etmek. (Ftp Site 2 Site) ArizaHerif PHP 16 07/05/2007 23:51
Satılık Site Lnxtr Duyurular & İlanlar 0 06/09/2006 19:26
Herşeyiyle Satılık Site! JakaBo Internet 3 18/06/2004 11:21
bu site çok tutar... matraktır site tanıtımına taşımayınız... yemre Hayata Dair 24 21/07/2003 08:04

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şu anda saat 01:00.

Reklamlar & Desteklenenler
Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv |

Forum Yazılımı: vBulletin Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Copyright ©2001 - 2008, Ceviz.net