![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2005
|
arkadaşlar işlemcim 60 derecenin altında çalışmıyor 2.8 intel sogutması için yeni fan aldım işlemciye kasaya 2 tane büyük fanlardan taktım hava sürkülasyonu için ama genede açılır açılmaz 60 derecenin üstünde sıcaklık hiç bilgisayara dokunmasam bile 10 dakka içinde reset atıyor acaba sebebi ne olabilir yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekurler
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Kurdoğlu Üyelik Tarihi: 01/2003
|
iyi bir termal macun ve doğru uygulama. tam ve etkili temas sağlanmadıkça en kral fan bile cpu'yu soğutamaz.
__________________ Kısmetindir gezdiren yer yer seni, Arşa çıksan âkıbet: yer yer seni. Ânın içün, ânın adı yer oldu, Önce besler, sonra kendi yer seni. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| photoshopda aşırı kalite kaybı | ajnglagla | Photoshop / Corel / PSP | 0 | 11/03/2007 00:27 |
| Aşırı Sıcak & Intel & Kilitlenme | KRAL_UGUR | Donanım | 17 | 19/02/2007 11:00 |
| Ya benim işlemcim neeee | ulucay_1 | Donanım | 3 | 20/07/2006 14:40 |
| SQL Database'de Sorun , Aşırı Yer Kaplama !! | asdasd | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 5 | 26/10/2005 16:25 |
| internet explorer ve aşırı yavaşlık | Volkan Uzun | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 7 | 27/07/2003 02:28 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |