![]() | |
| | #1 (permalink) |
| BayTank Üyelik Tarihi: 04/2003
| http://www.mavibilgisayar.com/yeni/i...iBilgi&No=4102 Bu ürünü almayı düşünüyorum. Bazı çekincelerim var; 1. Genel olarak Datron marka dizüstüleri tavsiye eder misiniz? 2. Bu ürün bu fiyata alınır mı? 3. Benzer özelliklerde (harici ekran kartı, çift çekirdekli işlemci vs.) bir ürünü daha aşağı fiyata alabilir miyim? Nereden? 4. Ürünün ekran kartı idare eder mi? Bu hafta içinde almam lazım, önerilerinize açığım. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 06/2004
| http://forum.ceviz.net/hangi-diz-ust...iz-t24434.html http://forum.ceviz.net/teknik-servis...ri-t29704.html ansugo'nun datron hakkındaki yazılarını incele istersen |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2004
|
bende aldim mavibilgisayardan bi datron geçen hafta.. biraz ısınma sorunu varmış gibi geldi bana fanlara bakacam bi ara. onun dişinda pek bi problem yok. Pil ömrü çok az . ekranda da aldigimin ikinci günü görüntü vermeyen ufak bi nokta belirdi pek önemsiz diye bişey umursamadim. 2. nokta çıkarsa teknik servis yollarına düşecem bu arada mavibilgisayarin datron marka notebook'lari için çaliştigi tedarikçi UFOTEK .. merkezi istanbul/mecidiyeköy'de geçen bi arkadaş için gitmiştik. pek hayırlı bi izlenim birakmadilar bende daha çok depoya benziyor. zaten www.sikayetimvar.com vs. sitelerden bakarsan teknik servisin dandikliğini görebilirsin. ben makinadan şuan için memnunum
__________________ D 0 G 4 N |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
Arkadaşım ben bir datron kullanıcısıyım ve önyargı dışında bir şıkayetim yok.Almadan baya araştırdım bu özellik ve performansta tanınmış bir marka almak istersen boşuna ve fazla bir fark verirsin.Şu an kullanıyorum yeni bir web sayfası yazıyorum photoshop corel aynı anda canavar gibi açılıyorki masa üstü makinalar için bile yorucu bir iş yetmezmiş gibi flash ve bilumum aklıma gelen ne proğram varsa kurdum banamısın demedi makina fiyatı uygun nacizane al derim küçük bir tavsiye daha gittigidiyor abaktım bir kaç tane sıfır datron var ve daha ucuza alabilirsin sanırım |
| | |
| | #5 (permalink) |
| BayTank Üyelik Tarihi: 04/2003
|
Makinayı aldım. Isınma sorunu var gerçekten. Fan hiç bir işe yaramıyormuş gibi. Performans olarak şimdilik fena değil. Kapak dizaynı hoşuma gitmedi. Bir de hoparlörleri çok kötü, çok az ses veriyor. Allahtan ekranda ölü piksel çıkmadı. Oyun yükleyip ekran kartının da ayrıca performansına bakacağım.
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| Bahadır Malkoç Üyelik Tarihi: 06/2003 Yer: Ankara
|
iade et madem kötü
__________________ hobi için oyun yapmak isteyenler aranıyor. (adventure olacak) cappytoi.info |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 07/2004
|
teknik servis kötü,ekranda ikinci nokta çıkarsa arayacam adamlari dedim nazar değdi biraz önce baktim bi tane daha nokta çıkmış ölü pixel deniyormuş demek.. ne güzel uygun bi vakitte arayim ben şu UFOTEK'i..ses olayinda cidden kötü bu arada..
__________________ D 0 G 4 N |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Syntax Error Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: Bursa // İzmit
|
Acer şuan gündemde, bende kullaniyorum, şikayetcide degilim, fiyatlarida uygun Türkiye piyasasina IsInmaya calIsIyorlar sanIrIm.. Laptop isinma problemi derken direk hdd nin oldugu kIsIm zaten IsInIr cogu laptopda, malum havalarda isiniyor.. CPU derseniz her makinada oldugu gibi.. DizaynIda hoş, tuşlarIda HP'den daha cok hoşuma gidiyor kullanim açIsIndan, tavsiye edebilirim.. Özellikler: -Acer Aspire 5102
__________________ ProgramcIlIk; Kendini ifade edebilme yetenegidir.. http://www.volkanyildirim.org |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |