![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2007 Yer: istanbul
|
Uzun bir süredir firefox kullanıyorum şuana kadar hiçbir sorun yaşamadım ama bu günlerde kafayı yediren bir sorun var.Sorunu çözmek için tüm geçmişi sildim hatta firefoxu kaldırıp tekrar yükledim ve documant setting/kullanıcı/aplication da olan klasörün de olası sorunları düzellettim ama hala sorun devam ediyorum. Benim sorun çoğu kez adres çubuğunda bir adres yazdığımda çalışmıyorum.Adres çubuğu pasif bir durumda ve bu şekilde internete girmede çok zorlanıyorum ve bazı sitelerin kullanıcı girişine giremiyorum |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Aşık Üye Üyelik Tarihi: 01/2007 Yer: Istanbul
| www.getfirefox.com dan son sürümünü çektin olmadı dimi, firefoxu farklı dizine kurup denermisin. alternatif olarak opera kullanmanıda öneririm. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2007 Yer: istanbul
|
Kendi blog yazıma yazmıştım nasıl yaptığımı çözümü çok zor olmasa da bilmediğim için o zaman çok zorlandım blog sitemde yazdığım yazımı tekrar kopyalayıp yapıştırıyorum >>10 güne yakın oldu ilk defa firefoxumla bloguma yazı yazıyorum.Daha önce forum sayfalarına konu açtım ve bir türlü cevap bulamamıştım.Bütün ayarların silinmesini göz önüne almıştım zaten,Bendeki sorun adres çubuğuna bir link ekleyip entere bastığımda linkin çalışmaması ve blogcu.com sitesinin blog yönetim paneline giriş yapamıyordum.Bu sorunu halletmek için firefoxu kaldırdım ve tekrar yükledim olmadı başka bir arkadaş dizinden olabilir dedi bu sefer firefoxu farklı dizine yükledim yine olmadı.En sonunda donkişot lakaplı Volkanözçelik arkadaşımıza sorduk vala sorun pluginler(eklentiler)de olabilir dedi.Bu arada dikkatimi çeken konu firefoxu kaldırmama rağmen eklentilerin silinmemesiydi.Konuyu fazla uzatmadan nasıl hallettim söyleyeyim. Firefoxu kaldırdım Sonra başlat/çalıştır regedit yazıp Hckey/local machine/software/microsoft/mozila da firefox adına ait ne varsa sildim Sonra C ocuments and SettingsSİZİN KULLANICI isminizApplication Data dizininde mozilla firefoxu sildimEn sonunda bilgisayarımda firefox u arattım ve onun adına ne varsa sildim Bütün bunlardan sonra tekrar temiz bir şekilde yeniden yükledim çok uzun yollara başvursam da en temizinden halletim olayı.>> |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |