![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
Kurduğum internet sunucudaki ağ kartlarından birisi kullanıcı tarafına diğeri ise modeme göre ip vererek ayarladım ve kullanıcı tarafına bakan kartın ağ geçedine modeme bakan kartın ip sini, modeme bak kartım ağ geçidine ise modemin ip sini verdim. Ağdaki bilgisayarın dns i modemin ip si. Eski serverdada aynı yapılandırma var ve hem internete çıkabiliyor hemde modeme ping atabiliyordum. Yeni sunucuda da aynı yapılandırma olmasına rağmen modemi göremiyorum ve dolayısıylada internete çıkamıyorum. Eksiklik nerde Yapmam gereken başka bir yönlendime mi var? Tşekkürler, |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| delphi ile internet bağlantısı | simadreta | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 4 | 30/05/2008 19:31 |
| ASP ile RGB Bağlantısı ??? | selected | ASP | 6 | 25/01/2006 10:22 |
| c++ builder ile internet bağlantısı | simadreta | C / C++ | 2 | 22/08/2005 20:10 |
| Zyxel 630 c1 usb modemim ve geç gelen internet bağlantısı? | kersoz2003 | Internet | 1 | 24/04/2005 20:13 |
| internet üzerinden ağ bağlantısı? | Gurhan | Ağ / Güvenlik | 9 | 16/09/2004 23:24 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |