![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Burayı boş bıraksam ha? Üyelik Tarihi: 10/2005
|
Geçenlerde elime bir bilgisayar geçti. üzerinde onboard ekran kartı var MSI anakart sis962Lua chipset var üzerinde. Fakat onboard ekran kartı arızalı ve monitöre görüntü alamıyorum.BIOS'u göremiyorum yani Elimde bir de PCI ekran kartı var. onboard ekran kartını kapatıp PCI i kullanmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Ses Kartını Yüklerken aldığım hata | beginnerstudent | Donanım | 7 | 12/04/2007 23:11 |
| Delhpi den Apache yi Kapatmak | CeRBeR | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 1 | 05/01/2007 11:08 |
| Ethernet kartını farklı görüyor | jeanguichard | Windows | 6 | 07/09/2006 23:52 |
| Onboard ekran kartı-Ram | waldo | Donanım | 5 | 07/08/2006 18:35 |
| konu kapatmak da ne | waldo | Hayata Dair | 28 | 12/09/2003 09:27 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |