![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
selam arkadaşlar terimler.net sozluk scriptini indirdim ama admin girişi yapamıyorum yani yapicak yeri bulamiyorum yazar girişi yazan yerden deniyorum olmuyor uğraştım ama yapamadım indirdiğim rarda kullanma kılavuzunda kurulduktan sonra admin girişiyle sisteme giriş yapabilmeniz için Admin için bilgiler ------------------------------------------ Kullanıcı adı:admin şifre:461538 yaziyor yazar girişinden girmiyor? nereden login olacağım ? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Aşık Üye Üyelik Tarihi: 01/2007 Yer: Istanbul
|
terimler.net başta olmak üzere piyasada marez sitelerinden topladığın o scriptlerde ciddi açıklar hatta kodlara baktığıdna gözle görülür açıklar vardı, kesinlikle önermiyorum eğer sözlük projen varsada paralı bu hizmeti sağlayan kişi tanıyorum kişi kendisi ceviz.netide takip etmekte öneririm,referanslarıda gayet iyidir. nasıl bu kadar scriptler hakkında emin konuşabiliyorsanız derseniz, örneğin lamer adayı scriptleri alıyor içine c99.php gibi ismini değiştirip dosya atıyor sen mirror kaynak diye indirip sitene attığında birde ne göresin sistemine girilmiş,bilgiler alınmış ve proje sona ermiş. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
kesinlikle yanılıyorsun bu scripti direk codlayan kişinin sitesinden download ettim ama eski sürümünü daha önceden etmiştim yeni sürümü çıkmış wm.web.tr adfresinde var indirmek için üyelik gerekiyor üye olurkende güvenlik kodu çıkmıyor olamıyorum belki bu forumda yeni sürümü olan veya admin paneline nasıl bağlanıldğını bilen vardir
|
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007 Yer: İstanbul
|
Diyelim ki warez değil; Piyasada aynısından yüzlerce site var. Yani sonuçta özgün bir proje olmayacak ve onlarcasının taklidi bir site olacak. Bir nevi hamallık yapacaksın ve interneti kirletenlere katkı sağlayacaksın. Bunları düşündün mü hiç?
__________________ http://gupse.org |
| | |
| | #9 (permalink) |
| iyi Üyelik Tarihi: 04/2007 Yer: Eskişehir
| http://rapidshare.com/files/32220236/hazirsozluk.zip v. 1.0.3 guvenlikle ilgili önlemler alınmıs. hazir sozluk son versiyonu... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Aşık Üye Üyelik Tarihi: 01/2007 Yer: Istanbul
|
INSERT INTO `user` (`id`, `isim`, `nick`, `sifre`, `yetki`, `email`, `durum`, `dt`, `cinsiyet`, `sehir`, `regip`, `regtarih`, `online`, `tema`) VALUES (703, 'isim_soyisim', 'deneme', 'd41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e', 'admin', 'caesar@nacizanebilgi.com', 'on', '1/3/1982', '\\"m\\"', 'ankara', '127.0.0.1', '2007/01/28 16:13', '', ''); bu sorguyu çalıştırıp, k.adı : deneme şifre : deneme olarak girmeyi denermisin ? şuan için test etmedim ama |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |