![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2004
|
veri tabanında 2 ayrı üye tablom var ve bunların kendilerine has Id lerini tutuyorum. Bu iki çeşit üyenin kullanıcı adı, şifre, ID lerini ve yetki durumlarını başka bir tabloda da tutmak istiyorum. Üye kaydını yaparken ID ler i otomatik olarak birer birer arttırıp atıyorum fakat yapamadığım şu ki kayıt işlemini yaparken ID numarasını daha tamamlanmamış bir kayıttan nasıl alıp kullanıcı tablosuna kaydederim. Lütfen yardım edin... Teşşekkürler. Projemi Asp.net ile geliştiriyorum...
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 05/2005
|
SELECT IDENT_CURRENT('tabloadi') ya da alternatif 2 yöntem daha: http://forum.ceviz.net/karisik-bir-s...scope_Identity |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Lütfen Yardım Edin... | kulgan | ASP | 6 | 08/08/2006 18:40 |
| lütfen yardım edin | simurgy | ASP | 4 | 04/07/2006 12:02 |
| Lütfen yardım edin | Acoustic | Windows | 2 | 03/08/2005 20:52 |
| lütfen yardım edin | acemikerem | ASP | 1 | 10/06/2004 17:38 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |