![]() | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007 Yer: İstanbul
| "Bir müşterimden 10 bin dolarlık haber portalı siparişi aldım. Bir hayırsever işini - gücünü bırakıp benim için yaparak bana gönderebilir mi? 10 bin dolara çok ihtiyacım var. "Milletçe alışmışız tembelliğe, başkalarının sırtından geçinmek ne kadar da kolayımıza gidiyor, içimize siniyor. Konuştuğumuzda da mertlik, delikanlılık, hak, hukuk konularında mangalda kül bırakmıyoruz. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Cevizci Üyelik Tarihi: 11/2004 Yer: Azerbaycan - BAKU
|
Arkadashi bir az arashtirdim : http://forum.ceviz.net/search.php?do=finduser&u=47636 insaf ya toplam 15 mesaj "acil lazim", "bu yeterli degil daha detayli bi sey", "bana yardım edicek biri yok muuuuuuuu " ,"öğrenmem gerek." sozlerin icerir.. Hocam, burda parali okul mu acildi bizim haberimiz yok... insaf yaaa! |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Front Page'de sipariş formu hazırlama yardımına ihtiyacım var acilen... | umityesildag | Web Tasarım | 5 | 04/06/2007 13:49 |
| Online Sipariş scripti | umutsavasim | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 2 | 14/05/2007 22:53 |
| Sipariş Formu | ozdemir | Javascript / DHTML / Ajax | 2 | 04/08/2006 10:10 |
| internetten cd sipariş edermisiniz? | turker | Internet | 9 | 16/09/2004 15:42 |
| Sipariş Sonrası Email Gönderme ... | Okan | PHP | 6 | 03/06/2004 22:25 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |