![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
arkadaşlar benim bilgisayrımda eski bir flash player sürümü var fakat buna rağmen göremediğim bir swf olmamıştı sitelerde. şimdi sitede yayınlamam gereken bir video var bunu flv player çeklinde yayınlamak istiyorum. videolar playe basmadan çalışmayacak ama kişi playe basmasa bile ilk anki görüntü görünecek fakat bu tür bir flashı kaydederken flashplayer7 olarak kaydedeince hata veriyor [image]http://www.ikra.web.tr/video.jpg[/image] benim kullanıcılarıma rasında bilgisayarnda flashpalyer8 yüklü olmayanlar bı videoyu göremeyecek mi ben localde denedim ve göremedim dosyayı |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| mp3 player FLA | bagetbocek | Web Tasarım | 2 | 04/05/2007 15:09 |
| mp3 player... | igsseg | Flash / Director / Swift 3D ... | 4 | 17/03/2007 19:34 |
| Mp3 Player | evangel | Donanım | 4 | 15/01/2006 04:08 |
| rio 1.5 gb mp3 player | alperen98 | Duyurular & İlanlar | 0 | 16/08/2005 17:38 |
| M.player | alperen | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 1 | 06/07/2003 18:48 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |