![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
| Arkadaşlar selam, Belki uygun yer olmadı koymak için ama, çok acil yardımlarınıza ihtiyacım var. Amd hakkında bir pazarlama stratejisi ödevi hazırlıyorum bunun için öncelikle bilgisayar kullanıcılarına işlemileri hakkında bir anket yapmam gerekiyor, ancak amd kullanıcısı bulmakta büyük sıkıntı yaşıyorum ki benim intelden fazla amd kullanıcısına ihtiyacım var. anketi aşağıdaki adrese ekledim. Eger 5dknızı ayırıp anketi doldurup bana email atarsanız, ödevime ( kendisi neredeyse bitirme tezi sayılır) büyük katkıda bulunucaksınız. Teşekkürler.... http://www.speedyshare.com/283891812.html zincir84@gmail.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| EXCEL bilenler! Yardımınıza ihtiyacım var. | ebolastik | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 1 | 11/05/2007 12:39 |
| arkadaşlar acil basic ve access 'le ilgili örnek | shnan | Visual Basic | 1 | 24/02/2007 11:08 |
| Mysql de çok gereksiz bir yerde takıldım. 15 saniyelik yardımınıza ihtiyacım var :) | GeCe_ | Veritabanları & SQL | 3 | 05/11/2006 22:13 |
| acil yardımınıza ihtiyacım var | kenan özkul | PHP | 2 | 02/05/2005 11:57 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |