![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Doktor Ceviz ;=) Üyelik Tarihi: 11/2006
|
Merhabalar. Serverim win 2003, asp ve mysql ile beraber yürüttüğüm bir projem var. google'da baya arattım, belki benim eksik bilgimdendir ama bana yeterince bir şey çıkmadı. Veritabanımı günün belli saatlerinde .sql uzantısıyla belli bir klasörün altına yedeklemek istiyorum. Nette şöyle iki makale buldum; bir ve iki. yalnız burada yapılan işlemlerle veritabanının oldugu klasörü yedekliyoruz. myd, myi, frm şeklinde yedekliyor. Bunları tekrardan canlandırmayı bir türlü başaramadığım için .sql formatında direkt komut şeklinde yedeklesin istiyorum. Acaba bunu nasıl yapabilirim? ps: konuyu windows'a mı, asp'ye mi yoksa buraya mı açsam bilemedim. Hatalı açtıysam düzenleyici atkadaşlardan özür dilerim. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
| Alıntı:
Kodlarımın içinde mevcuttu | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| PHP Kod yardımıyla Mysql VT yedek alma ! | Karinca | PHP | 11 | 14/10/2008 00:48 |
| Otomatik Mysql yedek | oCRaCy | PHP | 25 | 20/02/2007 19:31 |
| otomatik yedek alma | yenicheri | Veritabanları & SQL | 15 | 13/12/2006 13:20 |
| Telnet Ile Yedek Alma | Grafik | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 2 | 24/02/2006 00:18 |
| MS SQL Server'da otomatik yedek | noname | Veritabanları & SQL | 9 | 04/03/2005 13:41 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |