![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
selam arkadaslar internetten canli tv yayini yapiyorum wmencoder ile ama bir sorunum var kaliteli bir sekilde yayin gönderiyorum bazi izleyiciler yayinin cok kaliteli oldugunu söylüyor ama bunun yaninda bazilarida hic seyredemedigini yayinin cok kötü oldugunu renkli kalin cizgilerden baska birseyin gözükmedigini söylüyor.Sizce sorun nerde olabilir izleyemeyenlerin ekran kartiyla alakali olabilirmi böyle birsey duymustum cünkü.Eger öyleyse sorunu nasil halledebilirim yardimci olursaniz sevinirim. Saygilarimla |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| mod rewrite neyi yanlis yapiyorum ? | bybye | PHP | 2 | 29/04/2007 14:41 |
| bir yerde hata yapiyorum ama? | isenturk | Web Tasarım | 4 | 03/07/2006 21:46 |
| Burda nerde yanlis yapiyorum? | esengul | Visual Basic | 0 | 28/01/2005 03:23 |
| internet üzerinden radio yayini | fgenc | Internet | 1 | 17/01/2005 16:52 |
| Resimleri veritabaninda nasil tutabilirim ( kodlamayi C# ile yapiyorum ) | emineucak@yahoo | Veritabanları & SQL | 4 | 11/03/2004 21:28 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |