![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
mysql veritabanı kullanıyorum kayit_ no, adi, soyadi, meslegi, il, ilce, adres, tel_no1, tel_no2, ev_tel_no, is_tel_no, fax_no, mail_adresi1, mail_adresi2 alanlarım bunlar. Form2 de şöyle bi arama yaptırmak istiyorum. mesela bi tane text , buton ve alanları dbedit olarakyerleştiriyorum forma... Texte girilen deger her ne olursa olsun bana bulsun ve dbeditlerde göstersin adoquey bileşeni ile parametreye dayalı arama denedim ama olmadı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
| Alıntı:
surda ne yazdigini bir okuyun anlamayi denermisin.. ne verilirse verilsin tüm veritabaninda aramak mi istiyorsun LIKE komutunu incele belki fikir verebilir...
__________________ www.fatihgenc.com | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| telefon rehberi yardım | freeman19 | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 5 | 12/05/2007 03:22 |
| Ruby on Rails ile "Telefon Rehberi" Uygulaması | hiko | Diğer Diller | 1 | 18/04/2007 20:33 |
| istediğim adres başka site içinde açılıyor yardım lütfen okuyun | tmac | Internet | 3 | 31/07/2006 12:19 |
| Telefon rehberi | ozdemir | Veritabanları & SQL | 1 | 27/05/2006 17:01 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |