![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
Slm arkadaşlar apache2triad kurulu iken Half Life kuruyorum ve Online serverlar üzerinden oynadığım zaman Localhost açılmıyor localhostun açılmama sebebinin Half Life olduğundan eminim şuan pcden half life sildim format atınca düzeliyor ama HL kurunca yine aynı sorun çıkıyor. Format atmadan Localhost u düzeltebilirmiyim veya ikiside aynı anda nasıl çakışmadan çalışır ? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Bahadır Malkoç Üyelik Tarihi: 06/2003 Yer: Ankara
|
apache configurasyonunu aç: Kod: Listen 8080 <VirtualHost *:8080> DocumentRoot c:/server/web </VirtualHost> yaz eğer hala hata alıyorsan Kod: Listen 80
__________________ hobi için oyun yapmak isteyenler aranıyor. (adventure olacak) cappytoi.info |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| apache2triad sorunları | Bozo | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 16 | 22/11/2007 21:33 |
| apache2triad Yardım!!! | esquirenet | PHP | 3 | 05/02/2007 22:57 |
| Apache2Triad 1.5.3 Windows | abdagli | Windows | 0 | 15/07/2006 20:52 |
| Apache2triad 'ı isteyen indirebilir... | hmustak | PHP | 22 | 23/11/2005 01:22 |
| apache2triad hata alıyorum | MEHMET | ASP | 1 | 14/07/2004 11:27 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |