![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
Arkadaşlar ödevim için gerekli bir anket çalışması için yardmınıza ihtiyacım var.Lütfen zaman ayırınız.Cevaplarınızı sadece soru numaralrını yazarak yanında belirtebilirsiniz 1)a 2)b ..... vb. Aşağıda yer alan anket web tasarım alanında uğraş veren kişilere yönelik oluşturulmuş bir çalışmadır. Amacımız bu alanda yer alan kişileri daha yakından tanıyabilmektir. Bu konuda bizlere yardımcı olursanız memnun oluruz. DİKKAT :. Cevaplandırmayı yaparken boş alan verilmişse boş alan kullanınız. Aksi halde size uygun olduğunu düşündüğünüz seçenek veya seçenekleri işaretleyiniz.(Aynı soru için birden fazla şık size uygun geliyorsa hepsini bir arada yazabilirsiniz. ) Adınız: Soyadınız: (Bu alanı doldurmak zorunda değilsiniz) Web Tasarımı Yapanların Profilleri A)Evet B)Hayır 2) Web sitesi tasarım ilkelerinden haberdar iseniz bunlara uyar mısınız? A)Evet B)Hayır 3) Web sitesi tasarım ilkelerinden haberdar değilseniz kendinize ait kriterleriniz var mıdır? A)Evet B)Hayır 4) Web sitesi tasarım süreçlerini biliyor musunuz? A)Evet B)Hayır 5) Web sitesi tasarım süreçlerine göre mi site tasarlarsınız? A)Evet B)Hayır 6) Tasarıma başlamadan önce bu site tasarımının taslağını yapar mısınız? A)Evet B)Hayır C)Bazen 7) Tasarım yaparken hedef kitleyi göz önünde bulundurur musunuz? A)Evet B)Hayır 8) Öğrenim durumunuz nedir? A) Hiç B) İlköğretim C) Lise D) Yüksek Öğretim E) Diğer 9) Öğrenci misiniz mezun musunuz? A) Öğrenci B) Mezun 10) Hangi meslek dalında iş yapmaktasınız? ………………………………….. 11) Site tasarlama işlemlerini hobi olarak mı yapıyorsunuz yoksa ücret karşılığında mı? A)Hobi olarak B)Ücret karşılığında 12) Web site tasarımı için günlük ne kadar zaman ayırıyorsunuz? A) 0-2 saat B) 2-4 saat C) 4-6 saat D) 6-8 saat E) 8 üstü 13) Web tasarım alanında kendinizi hangi seviyede olduğunuzu düşünüyorsunuz? A) Başlangıç B) Orta C) Yüksek D) Profesyonel 14) Web tasarım işini bireysel mi yoksa şirket bünyesinde mi yapıyorsunuz? A)Bireysel B) Şirket bünyesinde 15) Kullandığınız programların lisans hakkına sahip misiniz? A)Evet B)Hayır 16) Tasarım yaparken hangi programı kullanıyorsunuz? A) Photoshop B) Fireworks C) Corel Draw D) Photoİmpact E) Flash F)Diğer 17) Site içi kodlamayı yaparken hangi editor’ü kullanıyorsunuz? A) Not defteri B) Dreamweaver C) FrontPage D) Diğer 18) Web tasarlamayı nasıl öğrendiniz? A) Kursta B) Kendi Çabamla C) Okuduğum okulda D) Diğer 19) Web sitesi tasarımıyla ilgili sertifikanız var mı? A) Evet B) Hayır 20) Kaç yıldır web tasarım işiyle uğraşıyorsunuz? Yaşınız kaç? …………………….. 21) Kullandığınız bilgileri nerden elde ediyorsunuz? A) Kitap B) İnternet C) Eğitim CD’leri D) Diğer 22) Bildiğiniz yabancı dilleri yazınız? …………………… 23) Sürekli internet bağlantınız var mı? A) Evet B) Hayır 24) Kendinize ait bir site var mı? A) Evet B) Hayır 25) Web programlamada hangi dilleri kullanıyorsunuz? …………………… 26) Web programlamada hazır script kullanıyor musunuz? A) Evet B) Hayır 27) Proje geliştirme sırasında Türkçe kaynak sıkıntısı yaşadınız mı? A) Evet B) Hayır 28) Web tasarımı için profesyonel bir eğitim aldınız mı? A)Evet B)Hayır Anketi cevaplandırdığınız için teşekkürler. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Micy Üyelik Tarihi: 10/2006 Yer: Bursa
|
Sercan ÇAKIR 1. A 2. A 3. A 4. A 5. A 6. A 7. A 8. D 9. A 10.Web geliştirme 11.B 12.C 13.C 14.A 15.B 16.A veya B (Projeye bağlı) 17.A veya B veya C (Projeye bağlı) 18.B 19.B 20.6yıl - 20 21.A ve B 22.İngilizce, Almanca (temel) 23.A 24.A 25.ASP, PHP (başlangıç) 26.B 27.B (Yeterli ingilizcem olduğundan gerek duymadım) 28.B Not : Bence buradan sonuçları almak zor olacaktır. Bunun için basit bir sunucu taraflı scripting dili ile anket hazırlayıp verileri veritabanında depolayarak daha görsel sonuçlar çıkarabilirsin.
__________________ The End..! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| connect4 Üyelik Tarihi: 09/2006 Yer: marduk
|
sorulari eleyerek yanitladim 8) Öğrenim durumunuz nedir? D) Yüksek Öğretim 9) Öğrenci misiniz mezun musunuz? A) Öğrenci 13) Web tasarım alanında kendinizi hangi seviyede olduğunuzu düşünüyorsunuz? D) Profesyonel 14) Web tasarım işini bireysel mi yoksa şirket bünyesinde mi yapıyorsunuz? A)Bireysel 19) Web sitesi tasarımıyla ilgili sertifikanız var mı? B) Hayır 20) Kaç yıldır web tasarım işiyle uğraşıyorsunuz? Yaşınız kaç? 7,19 21) Kullandığınız bilgileri nerden elde ediyorsunuz? B) İnternet 25) Web programlamada hangi dilleri kullanıyorsunuz? javascript,python,php |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
evet arkadaşlar bunun için ayrı bir anket sayfası hazırlmaka daha akıllıca olurda ancak ödevin aciliyeti dolayısıyla böyle bir uygulamaya gitmek zorunda kaldık. Ankete daha faqzla kişi katılması dileğiyle.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| yurtta sulh, cihanda sulh Üyelik Tarihi: 04/2007 Yer: Kayıp Kıta
|
Ben de birkaç soruyu eledim, kendimce... 9-) a 11-) a 12-) a 13-) c 14-) a 15-) b 16-) a,e 17-) Dreamweaver,Notepad++ 18-) b 19-) b 20-) 2 yıl 16,5 21-) b 22-) İngilizce(çay bahçesinde, çay isteyecek kadar) 23-) a 24-) a 25-) az biraz php 26-) b 27-) b 28-) b |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |