![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2006
|
arkadaşlar, çok düşündüm, baya da araştırdım, bir kaç şey denedim ama bir türlü başarılı olamadım. yapmak istediğim şey şu: elimizde 2 adet tablo var. bunlardan ilki uyeler, ikincisi veriler verilerde ise veri_uye_id alanında veriyi giren üyenin id si var. benim yapmk istediğim şu: örneğin süzme işlemi yaparak sadece uye_cinsiyet = "erkek" olan üyelerin girdiği verileri görüntülemek istiyorum. bu konuda yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2006 Yer: İstanbul
|
SELECT * FROM veriler WHERE veri_uye_id IN (SELECT uye_id FROM WHERE uye_cinsiyet = 'erkek')
__________________ Aslanlar Ülkesinde Tavşan Avlarken Gözünüzü Aslanlardan Ayırmamalısınız; Ama Aslan Avlayacaksanız, Tavşanlara Aldırmanız Gerekmez |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Bijuter Sitesi Ön Analiz | alico | Site Yorum | 31 | 08/08/2006 10:47 |
| Saray Yemek Ön Analiz | alico | Site Yorum | 20 | 25/04/2006 10:13 |
| Sıralama ve analiz | gorgpix | Veritabanları & SQL | 2 | 24/10/2005 16:31 |
| Finans Analiz | muharrem_tac | Site Yorum | 0 | 16/07/2004 23:26 |
| ! Web Analiz ! | Masterphp | PHP | 3 | 20/07/2003 12:29 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |