![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
merhaba arkadaslar öncelikle foruma yeni üye oldum arkadasın tavsiyesiyle adım salih benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.. bi formum var asp tasarımlı forumumun bir üst versiyonunu buldum onu kurmak istiyorum dataları kopyaladım yeni foruma forumdaki konular gözüküyor alt forumlarda gözüküyor arkadasların yazdığı konu başlıklarıda gözüküyor ama arkadasların yazdıkları konu başlıklarına tıklayınca Ulaşmaya çalıştığınız sayfada sorun var ve sayfa görüntülenemiyor. HTTP 500 - İç sunucu hatası Internet Explorer böyle bir hata veriyor bu hatayı nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim...herkeze iyi günler |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| aspde enctype="multipart/form-data" sorunu | uygunnet | ASP | 8 | 22/02/2007 11:10 |
| kendi yazdigim forumda link sorunu | neverland | PHP | 6 | 10/01/2007 20:52 |
| Data Report Sorunu | svitavy | Visual Basic | 1 | 09/09/2006 09:26 |
| php sorunu var data manager ile ilgili table hatası | manyak | PHP | 7 | 23/07/2003 10:32 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |