![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
hdd de veri kurtarma sorunu -------------------------------------------------------------------------------- arkadaşlar benim sorunum şu : bilgisayarda çalışırken pat diye bir mavi ekran geldi galiba hdd ile ilgili daha sonra bilgisayar kendine reset attı sonra boot edemedi biosa girdiğimde hdd yi görmediğini farkettim bende hdd yi başka bir bilgisayara taktım ikincil harddisk diye ve orda gördü fakat içine girmeye çalıştığımda bana şimdi biçimlendir diye bir mesaj çıktı burdan anlaşılan benim hdd nin dosya yapısı çökmüş şimdi benim hdd içinde çok önemli bilgilerim vardı veri kurtarma yerlerine gitti adamlar 150 dolardan başlıyorlar , sizce bu konuda bilgisi olan arkadaşlara sorum acaba verikurtarma programları benim verilerimi kurtarırımı yani bu işi iyi bilen birine yaptırsam veri kurtarma programlarının benim bu sorun karşısında şansım nedir, birde bu veri kurtarma yerleri; eğer hdd yi veri kurtarma programları ile kurtarmaya çalışırsanız bizim kurtarabilecek verileride yok etmiş olursunuz diyorlar.. lütfen bir akıl verin zor durumdayım şimdiden teşekkürler |
| | |
| | #2 (permalink) |
| where id='Linux' Üyelik Tarihi: 07/2006 Yer: Trabzon
|
Sistem disk yapısını görmediğine benim izlediğim yol, ama siz denemeden önce sorumluluğun size ait olduğunu hatırlatırım; Diskin içini görebilmek için önce diski formatlarım sonra disk kurtarma programlarıyla verileri kurtarmaya çalışırım(Diski formatlamak verileri kaybetmenize neden olmaz.). R-Studio programını öneririm. Benim izlediğim ve genelde başarılı olduğum yöntem bu.
__________________ Her şey Özgür İşletim Sistemi Linux için |
| | |
| | #3 (permalink) |
| iptal dumuru Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: burasi
|
150 dolar cok dememisler eger fizikal sistemlerle degilde basit recovermyfile gibi programlarla calismirlarsa.. dosyalarini kurtarabilecek programlar var.. adini verdigim programi dene istersen
__________________ ispartakule toki |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Alıntı:
ilk önce bicimlendirmeden diske ulasmayi dene eger recover programi sorun cikararsa bu secenegi kullanabilirsin kucuk_prens ucurdum seni....
__________________ ispartakule toki | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
arkadaşlar öncelikle bilgilerniz için teşekkürler valla ilk defa bu kadar yardım sever kişiler bir forumda gördüm hepinizden allah razı olsun valla ben kurtarma programlarına pek sıcak bakmıyordum ama önce iyi bir teknik servisçi bululp bu yolu deneyeyim sizin uzlaştığınız konu bu bende bi deneyeyim banada para çok geliyor
|
| | |
| | #8 (permalink) |
|
acamas tr'de ki teknik servislerin cogu ilgili programlarla dosyalari kurtariyordur fizikal yani senin programlarla haledemeyecegin is icin 150 dolar coook az bir mebla.. labratuar ortaminda özel elbise ve tamamen bu is icin olan oyuncaklarla yapiliyor kurtarma calismasi.. trde bu alanda ekitmanlari olan servisler var mi bilmiyorum. ama benzeri bir sirketden almanyada fiyat istedigimizda 1500 euro civari bir mebladan söz etmisti.
__________________ ispartakule toki |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |