Ceviz Forum

Geri Dön   Ceviz Forum > Mesajım Var > Ben Geldim

Kapalı Konu

LinkBack Seçenekler
Eski 07/05/2007, 16:55   #1 (permalink)
Üye

57. sancaktar Adlı Üyenin Profil Grafiği

Varsayılan Selamünaleyküm

Merhaba arkadaşlar! Bir yeni üye olarak internetteki bütün forumlarda dikkatimi çeken bir hususu paylaşarak ilk bildirimi sunuyorum.
-Sonuçta önemli olan haberleşmedir denilse de, eğlencedir denilse de, Türkçe yazıyor ve okuyorsak, imla ve dilbilgisi kuralları birinci ilkemiz olmalıdır. Yoksa, insan internetteki hiçbir faaliyete katılmak istemiyor! Selamlar, saygılar herkese.
57. sancaktar hatta değil  
Eski 07/05/2007, 18:58   #2 (permalink)
Eski Cevizci

salihakkas2 Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: ankara, izmir

aleykum selam, kelimelerin düzgün kullanılmasına tamam ama istediğin kadar söyle bence imla'yla çok fazla uğraşmak vakit kaybettiriyor.
salihakkas2 hatta değil  
Eski 07/05/2007, 19:56   #3 (permalink)
Uye

epic Adlı Üyenin Profil Grafiği

Alfabenin öğrenilmesinden itibaren yeteri kadar okuyup yeteri kadar yazan herkesin gözünde imla, vakit kaybettiren gereksiz bir şey olmaktan çıkıp bir alışkanlık halini almalıdır.
epic hatta değil  
Eski 07/05/2007, 19:59   #4 (permalink)
Uye

epic Adlı Üyenin Profil Grafiği

Alıntı:
57. sancaktar, mesajından alıntı: Mesajı Gör
Merhaba arkadaşlar! Bir yeni üye olarak internetteki bütün forumlarda dikkatimi çeken bir hususu paylaşarak ilk bildirimi sunuyorum.
-Sonuçta önemli olan haberleşmedir denilse de, eğlencedir denilse de, Türkçe yazıyor ve okuyorsak, imla ve dilbilgisi kuralları birinci ilkemiz olmalıdır. Yoksa, insan internetteki hiçbir faaliyete katılmak istemiyor! Selamlar, saygılar herkese.
İmlaya çok fazla takınca da şöyle bir şey ortaya çıkıyor: 3 gereksiz virgül, 1 gereksiz ünlem işareti, 1 gereksiz çizgi, 1 kayıp iki nokta üst üste.
epic hatta değil  
Eski 07/05/2007, 20:36   #5 (permalink)
...

HunTER Adlı Üyenin Profil Grafiği

Yer: İstanbul

Tamam mesaj ıyı guzel hosta burası mesaj verılecek yer degıl.. Hanı bız bosuna 50 mesaj sınırı koymuyoruz.. Forumda bu tur bıldırımlerde bulunabılmek ıcın once rustunuzu ıspat etmenız gerekıyor..

O nedenle konuyu kılıtlıyorum.. Lutfen yenı gelen arkadaslar bu bolumun yalnızca merhaba dıyebılmenız ıcın acıldıgını unutmasın..
HunTER hatta değil  
Kapalı Konu

Bookmarks

Seçenekler

Mesaj Yazma Hakları
Yeni mesajgöndermezsiniz
Cevap yazamazsınız
Dosya ekleyemezsiniz
Mesajınızı düzenleyemezsiniz

BB code is Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şu anda saat 09:03.

Reklamlar & Desteklenenler
Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | Malta |

Forum Yazılımı: vBulletin Copyright ©2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
Copyright ©2001 - 2008, Ceviz.net