![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 03/2007
|
mrb; java ile yazdığım programımda treeSette tuttuğum datalarım var. bu dataları rapor halinde almak istiyorum. jasper ve ireports'u biraz kurcaladım. Bana hazır bir xmlden dataları alıp raporlamaya yönelikmiş gibi geldi. Bunu nasıl başaracağım konusunda yardım bekliyorum.... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Access Form'dan ->Rapor, Formdaki kayıdı raporla alma + İhraç | aeaeae | Veritabanları & SQL | 5 | 18/09/2004 13:02 |
| Vicual Basic te Rapor Alma | Mehmet KAYA | Visual Basic | 3 | 09/09/2004 14:11 |
| java scripts mesajlarını db'den alma... | Grafik | PHP | 2 | 07/09/2004 21:34 |
| ag haftlik rapor | fgenc | Ağ / Güvenlik | 13 | 01/08/2004 12:40 |
| Rapor bölümünü bulamıyormuyum yok mu? | realperest | Visual Basic | 2 | 28/03/2003 17:11 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | Malta | |