![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 05/2007
|
bilgisayarıma vista kurdum kurmaz olsaydım.bir sorunu halledemedim ettim ama nerden ettiğimi bulamıyorum.sorun bilgisayarı ilk açtığımda fan çalışmıyor,yeniden başlat diyorum kapanıp açılınca fan çalışıyor,yeniden başlat diyorum tekrar fan çalışmıyor.yine kapatıp açıyorum çalışıyor bişey değilde bilgisayar yanacak tam fan ayarlarını buldum düzelttim şimdi bulamıyorum bu nasıl iştir anlamadım.ne demişler bir bilene sor.birde çalıştımı sürekli çalışıyor xp de böyle değildi bunu otomatik çalıştırmanın yolumu varmı
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| css neden çalışmaz? | mikailornek | Web Tasarım | 5 | 17/02/2007 10:34 |
| bu kod neden çalışmaz | yeminer | Diğer Diller | 9 | 16/08/2006 21:02 |
| pdf995 neden çalışmaz? | Icarus | Windows | 0 | 03/09/2005 12:46 |
| localhost neden çalışmaz? | spid_erman | PHP | 7 | 25/08/2005 15:41 |
| Cm4 Neden Çalışmaz? | hserkans | Oyunlar | 2 | 18/07/2004 02:51 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | Malta | |