![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Düşün düşün düşün Üyelik Tarihi: 04/2004 Yer: İstanbul
|
selamlar, harddiskim 1 ay önce bi sorun çıkardı ve işletim sistemim vs uçtu (ntfs dosya yapısı kullanıyorum) harddiskin c bolumunu formatladım (windowsun cdsi ile format atarkende kitlendi .) tekrar işletim sistemi kurdum ancak diski alan taramalarına soktugumda i/o error verıyor ve işlem iptal edilıyor. kullandıgım programlar paragon part. manager, pqmagic vb harddiskde kalıcı bi hatadan kuşkulanıyorum (bad sector oluşturmadı format atarken) hdd seagate 120gb sata bu konuda fikri veya bilgisi olan var mı? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING | Kamikaze | PHP | 5 | 05/05/2007 23:04 |
| Yardım Parse error: parse error in c:\apache\htdocs\arama.php on line 61 | xxemobg | PHP | 5 | 24/03/2007 13:44 |
| Parse error: parse error, unexpected T_DOUBLE_ARROW in /var/www/vhosts/parksdiary.com | ParK | PHP | 6 | 13/09/2006 03:28 |
| "Unexpected error number 80004005 has occurred:Automation error" HATASI | doganaydin | Visual Basic | 4 | 03/07/2006 02:50 |
| BDE error 37 (0025 hex) aka 'Resource or Limit error ' | ccelik | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 0 | 01/11/2004 18:24 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |