![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Public Man Üyelik Tarihi: 03/2007 Yer: BALIKESİR-Gönen
|
ben daha önce sordugumda elektronikhobi sitesi tavsiye edilmişti ama ordan bişi bulamadım port kodlarını...sadece 10 15 tane ledi yakmam gerekiyo nasıl yapabilirim???? ????????????????????????????? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Public Man Üyelik Tarihi: 03/2007 Yer: BALIKESİR-Gönen
| PrivateSub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click myPortController.Write("Hello, World!") EndSub PrivateSub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) HandlesMyBase.Load myPortController.Open("COM1") EndSub ben bu kodları buldum ama ne işe yaradıgını pek kestiremedim...com1 girişin eyazdır komutu veriyor ama bu seri port led leri yakmaya yarar mı?? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| port to port engellemesini kaldırma | storm872 | Internet | 4 | 30/03/2006 13:19 |
| com port? | serk@n | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 0 | 16/04/2005 18:16 |
| port | kul | Donanım | 0 | 07/10/2004 19:40 |
| 4 port ile 1 port + Hub arasındaki fark nedir? | must68 | Ağ / Güvenlik | 4 | 02/07/2004 00:38 |
| port | nedosit | Ağ / Güvenlik | 1 | 06/06/2004 08:11 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | Malta | |