![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2007
|
aşağıdaki dosyayı phpmyadmin e atabilecek babayiğit birisi varsa, yardımlarını bekliyorum.. http://rapidshare.com/files/28699247/datastore.sql.gz Dosya linux server (MySQL 4.1.10) phpMyAdmin - 2.9.0.2 dan alınmışır, windows server üzerindeki ( MySQL 5.0.27) phpMyAdmin 2.6.0-pl3 sürümüne upload edemedim. linux serverda problemsiz olarak atılabilir ama amacım windows servera atmak... yardımlarınızı bekliyorum... şimdiden teşekkürler... linux serverin özellikleri Operating system Linux Service Status Click to View Kernel version 2.6.9-42.0.3.ELsmp Machine Type i686 Apache version 1.3.37 (Unix) PERL version 5.8.7 Path to PERL /usr/bin/perl Path to sendmail /usr/sbin/sendmail Installed Perl Modules Click to View PHP version 4.4.4 MySQL version 4.1.21-standard cPanel Build 10.9.0-RELEASE 7965 Theme cPanel X v2.6.0 Documentation Click to View cPanel Pro 1.0 (RC36) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007 Yer: Kabuk.
|
1. İlgili sql dosyası incelenir. 2. mysql 5 ile arasına sorun oluşturabilecek tablo yapıları yeninden düzenlenerek uyumlu hale getirilir. 3. sunucu üzerinden yeni bir veritabanı oluşturulur. 4. oluşturulan uyumlu sql kodu sunucu üzerinde ilgili veritabanı için çalıştırılır. 5. Çalışma süreci oluşabilecek hatalara karşı incelenir Miss gibi Çalışır veritabanı artık yenmeye hazırdır =) Toplam olarak $140 :P DipNot: PhpMyadmin sorun çıkarmaz en azından öyle düşünüyorum. Burda sorun çıkarabilecek tek unsur. mysql5.x ile mysql4.x arası uyumsuzluktur. DipNot: Şimdiye kadar mysql 5 ile mysql 4 arasında herhangi bir uyumsuzluk tespit etmiş değilim... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Gezgin Üyelik Tarihi: 05/2002 Yer: /root/
|
abartmışsın ![]() mevcut iş $139 'a alınır, $80'a satışa çıkartılır. Sorunu ilk çözene $10 teşvik ödülü verileceği motivasyonu yapılır, ve işi alana peşin verilir. $49 cebe atılır tacirsen ayakta kalırsın, kod yazarsan değil (hayat öğretiyor adama). Sonuçta 45' iş (şimdide benmi abarttım) |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |