![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
|
Merhaba. Hazır web editörleri kullanmayı sevmiyorum ama bu durumda kullanma zorunluluğu doğdu. Joomla'da ek sayfa oluşturdum. Onları değiştirebiliyorum ama ana sayfasını değiştiremedim. Bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaşım var mı? (joomla'nın son sürümü için)
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| joomla sorunum var | karaze | Web Tasarım | 5 | 22/05/2007 20:43 |
| Joomla ile yeni kurduğum siteme Adsense i nasıl yerleştiririm. | murmor | Web Tasarım | 1 | 18/04/2007 20:41 |
| Joomla CMS için Component (Bileşen) nasıl yazılır? İşleyişi nasıldır? Vs.? | mehyaa | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 2 | 21/07/2006 10:50 |
| Upload ettiğim bir resmi daha sonra nasıl değiştirebilirm | fegabj | PHP | 7 | 21/04/2006 22:00 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |