![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
| ARKADAŞLAR ÇOK BÜYÜK BİR SORUNUM VAR :s KASANIN İÇİNİ AÇTIM TEMİZLEDİM SONRA PCYİ AÇTIM HERŞEY NORMAL WİNDOWS XP YUKLENDİKTEN SONRA KULLANICI HESAPLARINA GELİYOYA TAM ORAYA GELCEKKEN MONİTÖRÜN TURUNCU İŞİĞİ YANIYO NEDEN BÖLE YAAA AMA ŞÖLE BİŞEY YAPTIM VGA MODUNDA AÇILIYO HERŞEY ŞUAN BİLE VGA MODUNDA GİRDİM NEDEN BİLEN VARSA CEVAP VERİN YALVARIYORUM |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| oscommerce admin sayfasını açmıyor..? | otto | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 5 | 04/02/2008 11:55 |
| fla da denerken başka.. swf de başka resim gösteriyor? | ajnglagla | Flash / Director / Swift 3D ... | 0 | 02/02/2007 15:30 |
| flash IEda başka mozillada başka yerde | neser | Web Tasarım | 0 | 17/05/2006 16:57 |
| ie yeni pencerede açmıyor??? | hmustak | Windows | 10 | 23/07/2004 12:09 |
| Flash sayfalar açmıyor | Sahin | Flash / Director / Swift 3D ... | 5 | 17/01/2003 18:54 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | |