![]() | |
| | #4 (permalink) |
| where id='Linux' Üyelik Tarihi: 07/2006 Yer: Trabzon
|
Joomla kurulumu bazı dizinlere yazma hakkı gerektirir. İstediği dizinlere chmod 0777 ile yazma hakkı vermelisiniz. Kullndığınız FTP client programıyla da yapabilirsiniz. İkinci mesajınıdaki ayarlar sunucu sizinse php.ini dosyasından düzenlenebilir. Sizin değilse sunucu adminden yardım isteyebilirsiniz. Sunucu admin'den sonuç alamasanız duruma göre .htaaccess ile de yapabilirsiniz.
__________________ Her şey Özgür İşletim Sistemi Linux için Enson 05/05/2007 15:34 tarihinde zbahadir tarafından düzenlenmiştir.. Sebep: ek |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| joomla ve phpbb problemim var yardim edermisiniz? | raptoid | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 0 | 12/02/2007 14:55 |
| joomla türkçe ebook | komodor | Web Tasarım | 10 | 07/11/2006 01:39 |
| Windows Hostinge Joomla(Yardim) | Priapos | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 0 | 11/06/2006 22:43 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | Malta | |