![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 01/2007
| Değerli Aradaşlar, Vb.net ile çalışıyorum. databaseden bilgileri listview getiriyorum ve burdan etiket bastıracağım ama hangi satır veya satırların etiketini clickleyerek seçecekler bende seçili olan satırlardaki bilgileri alıp etiket olarak yazdıracağım. neyaptısam click eventında satırları tıklayarak seçtiremiyorum. ctrl basılı iken seciyor basılı değilken seçmiyor. ve hep index 0 olan seçili gözülüyor. Dim iItem AsInteger = ListView1.Items.IndexOf(ListView1.SelectedItems(0) ) bu şekilde indexleri yakalıyorum. döngüde kullanacağım. PrivateSub ListView1_Click(ByVal sender AsObject, ByVal e As System.EventArgs) Handles ListView1.Click ListView1.Items(0).Selected = True ListView1.Select() EndSub Seçme işlemini nasıl yaptırabilirim. şimdiden düşünceleriniz için teşekkür ederim. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| satırları <br> yapmak | ylmz | PHP | 10 | 30/12/2006 11:55 |
| Belirli satırları renklendirebiliyorum ama hata var.. | frozsgy | PHP | 4 | 30/12/2006 00:04 |
| Renkli tablo satırları | teddmcload | Web Tasarım | 0 | 26/04/2006 19:33 |
| Memo'daki Boş Satırları Silmek? | Alper ÜZGEÇ | Pascal / Delphi / Delphi.NET | 1 | 21/08/2005 21:36 |
| [PHP] Belirli satırları renkli yapmak | alize | PHP | 2 | 29/06/2004 16:59 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | Malta | |