![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2007 Yer: İstanbul
|
Ben 2 yıllık myo mezunuyum okulda hocamız işinizi sevmelisiniz demişti ne demek istiyor demiştim bilgisayar dünyasına biraz girince anladım. Benim de en çok sevidğim şey bilgisayar burda ne sorsak hemen bilen cevap veren insanları gördükçe daha çok özeniyorum keşke bende bilgisayar üzerine eğitim alsaydım. Size söz eğer birgün maddi durumum iyi olursa bu konularda özellikle şu veritabanı yapan bir yere 200-300 milyona işe girip ayak işleri yapacağım ve yetiştirmelerini isteyeceğim . )
|
| | |
| | #6 (permalink) |
| syntax error Üyelik Tarihi: 05/2006 Yer: Bursa
| Unutmuşsun ki, ustalar hiç bir zaman çIraklarIna herşeyi öğretmezler yok öyle 3 kuruşa 5 köfte
__________________ ProgramcIlIk; Kendini ifade edebilme yetenegidir.. http://www.volkanyildirim.org |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Micy Üyelik Tarihi: 10/2006 Yer: Bursa
| Farkındamısın bu mesajların hep birer - oluyor sana. Nasıl mı? 2 gün sonra bir soru sorarsın "şurası nasıl olur?" gibisidinden. Bu pişkinliğin göz önüne alınır ve uğraşmadığından dolayıda, "Önce bir uğraş bakalım hatalarını giderelim" denir. sende pişkinliğinden hiç uğraşmayıp hep hazır gelsin diyeceğinden koca bir ömür o sorunun cevabını bekler durursun.
__________________ The End..! |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2007 Yer: İstanbul
| Alıntı:
yanlış anlaşıldı ben Türker abi ye istinaden öyle konuştum yukardaki diyaloglardan anlaşılıyor gerçi olur da yine bir soru sorarsam cevap vereninde canı sağolsun cevap vermeyeninde bir de şu var inanın bir soru sormadan önce gerçekten önce araştırıp google dan başka yerlerden filan öyle yine bulamazsam öyle soruyorum her aklına gelen şeye konu açmak hoş olmaz diye düşünenlerdenim. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | Malta | |