![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
Yine Merhaba Efe İnternet Tarayıcıdan Sonra Turka Mp3 Player Bi Bakın Bu Nasıl Olmuş wmp.ocx nesnesinden yararlanıldı. En güzel yanı liste üzerinde sağ tıklayıp şarkıyı istediğiniz yere kopyalamak. Birde herhangi bir mp3 url sini "url" yi tıklayıp url yi yazıp şarkıyı online dinliyebilirsiniz. Turka Mp3 Player 1.0 Download | http://dosyam.net/?id=2ktxel Liste ile Beyaz Çizgi arasına tıklarak formu istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Enson 06/05/2007 13:45 tarihinde turker tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Silversword Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: Antalya
|
2.yi indirdim, 1.Setup hatalı 2.İlk çalıştırmamda hata üretti üretici ile konuşmamı istedi.. 3.Gui genel olarak güzel değil. 4.Playlist de scrollbar yok 5. Pencere oynamıyor. 6. tooltip leri yine unutmuşsun ingilizce çıkıyor zaten mp3 ü çalma işini mediaplayer a yaptırmışsın. Ms mp3 ü çalıyor sen programa mp3 player diyorsun.. Gerçekten mp3 dosyasını açıp decode edip oynatan bir mp3 player yapsana.. Kısaca ocx.. işinden cay..
__________________ ||||Revlis||||| |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Alıntı:
ben visual basic çalışıyporuum visual bvasicin kökü ocx dir.. ozaman dil değiştirmem gerek ![]() Tam bir muhalefetsin dostum ![]() zoom player mevcuttmu sende..? zoom playerda windows media palerı kullanıyor.. kuşkusuz o professyonelce tabi.. scroolbarın rengini değiştiren kod biliyomusun? ben bilmediğim için koymadım scroolbar. buarada hereyini tek tek kontrol ediyorum tooltipler bende gözükmüyor.. sende niye gözüküyor anlamıyorum. - tekrar bi kontrol edim belki gözden kaçmıştır. bazı düzenlemeler yapıyorum yorumların için sağol :d | |
| | |
| | #5 (permalink) |
|
eğer ocx ler ile hazır kodlar ile çalışırsan sadece iyi bir kod birleştirici olursun, programcı falan olmazsın. kod bloklarını kopyalıp , ocx kullanmakla programcı olunmuyor. İşte bu benim diyebiliyor musun sen bu programa ?.. Emek yok 10dk lık bir program... Ocx nerede kullanılır dersen, bence programın maksadının gerektirmediği yerlede boşuna kod yazmamak için kullanılabilir. Örneğin ben bir download programı yapacak olsam, tüm dosya transferininin elimde olmasını isterim ve api ile soketleri yönetirim ama, aynı programa dosya önizleme eklesem gidip mp3 çalma olayının decoderını yazamam (önceden yazmışsam kopyalarım) gider ocx kullanırım. ocx neye benziyor biliyor musun? . Markalı Pc lere.. İçindeki tüm donanımlar başkalarına ait. Ama kasayı tamamlayan adam kendi yapmışçasına böbürleniyor.
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Alıntı:
hazırkod felan kullanmadım. ne alakası var.. ben dershaneye gitmedim visual basic çalıştım be.. allah allah .. vallahi sen tam bir muhalefettsin be.. şurda birşeyler yapmaya çalışıyoz .. yaptığım hiç bir çalışma için profesyonelce demedim. o kadar programcı tanıyorum hiç bir heşey bilmiyor.. ben programcılıkta okumadım. BEN KENDİM İÇİN PROGRAMCIDA DEMEDİM.. senin yaptığına bak. EMEK YOK DEMİŞSSİN BEN BU PROGRAMI GECE AKLIMA GELDİ YATAĞIMDAN KALKTIMDA YAPTIM.. EMEK OLMADIĞIN NERDEN BİLİYOSUN. kodlarıda tek tek ben yazdım. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
Bazı değişiklikler yaptım kodlarda. ve görünümde. diğer linkleri kaldırıyorum tıkladığınızda çalışmıyacaktır. Download | http://dosyam.net/?id=2ktxel Enson 06/05/2007 13:45 tarihinde turker tarafından düzenlenmiştir.. |
| | |
| | #8 (permalink) |
|
sert konuştumsa özür. Emekten kastım şuydu. Kendinde söylemişsin sabah kalkıp biraz uğraşma ile yapmışsın. Ben sadece 2 satır kod yazmakla işin olmayacağını belirtmeye çalıştım. Muhtemelen bu programda her buton için 1 , 2 satır kodla yapılmış. Bu yüzden emek yok dedim. Programda emek yeni bir kafa yormak, patlatmaktır. Bundan önce yayınladığın programda filtre bölümünde gerçekten taktirlik bir emek vardı. Çünkü orada yaptığın .play filename dan ibaret değildi. Tekrar özür dilerim , o kadar çok sağdan soldan bulduğu kodları birleştirip programcıyım diyen var ki..
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |