![]() | |
| | #1 (permalink) |
| The ZeroTimeR Üyelik Tarihi: 03/2003 Yer: Monitor Onu
|
15 Temmuz 2003 Car$amba gunu, saat 15:00'da irc.e-kolay.com sunucusunda, #helpop kanalinda yeni helper elemesi icin sinav yapilacaktir. Katilmak isteyenler o tarih ve saatte kanalda olsunlar. Farkli bir serverda bulunuyorsaniz, sinav zamani ozelime gelip durumu bildiriniz. (Nick: ASA)
__________________ "Bazilari, ba$arili insanlarin oyle dogduklarina inanir. I$te ben burada diyorum ki, gercek $ampiyon atindan 10 defa du$en, 10 defasinda da atina yeniden sicrayan adamdir!" Jean Driscoll Boston Maratonu tekerlekli sandalye 6 kez birincisi. Paralympic Altin Madalyali Atleti. (c) ASA The ZeroTimeR |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 08/2002
|
Oplar kanal sorumluları, irc helperlar sver yönetimi tarfından görevlendiriliyolarlar whois falan çekildiği zaten orda ** is an irc helper falan yazıyo.Daha çok komutlar falan hakkında yardımcı oluyorlar. Normal kanal opları aralarında ayrılıyorlar sop op falan die access falan yazıyorlar siliyolar vs vs... Genelde nette alakası olan herkezin irc ile alakası oluyo... 1-2 senesini harcıyor
__________________ Yedekleme yap! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| The ZeroTimeR Üyelik Tarihi: 03/2003 Yer: Monitor Onu
|
Bir de operler var, onlar da sunucunun genel duzenini sagliyorlar -> ircop -> irc cop -> irc polisi Bir de adminler var, ce$it ce$it, server, services, network, bazisi nick/kanal parola sorunlari ile, bazisi ircoplarin durumlari ile, bazisi teknik konularla ugra$iyorlar. Ha bir de ben varim ![]()
__________________ "Bazilari, ba$arili insanlarin oyle dogduklarina inanir. I$te ben burada diyorum ki, gercek $ampiyon atindan 10 defa du$en, 10 defasinda da atina yeniden sicrayan adamdir!" Jean Driscoll Boston Maratonu tekerlekli sandalye 6 kez birincisi. Paralympic Altin Madalyali Atleti. (c) ASA The ZeroTimeR |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Eski Cevizci Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: istanbul
|
nasil bir hastalik adami neden bagimli hale getiriyor istedigin gibi mi davranabiliyorsun
__________________ if god does not exist,one will lose nothing by believing in him,while if god does exist,one will lose everything by not believing. (pascal) |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | Malta | |