![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 03/2007
| herkeze merhaba ben html bir site yaptım bana gerekli olan : sitemiz dj danscı ... menajerliği ile ilgili olacak ve bizimle çalışmak isteyenlerin doldurabileceği cv tarzında basit bir form doldurulacak bu formu nasıl yapabilirim (amatörüm) yada hazırı üzerinde değişiklik yaparak da çözülebilirmi...şimdiden teşekkürler |
| | |
| | #2 (permalink) |
| empty Üyelik Tarihi: 04/2007
|
"mail form" işinizi görür bence böyle bir durum için.. ( yani ziyaretçi bilgileri girip, butona bastığında, girilen bilgiler mailinize gelir ) Bunu gerçekleştirebilmek için de Asp, Php, Asp.net... gibi web progrmlama dillerine ihtiyacın var, sadece html ile olmaz.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| kayıt formu | qb18 | PHP | 6 | 25/04/2007 18:36 |
| aynı kayıt var ise uyarı versin kayıt yapmasın | abcd_efe | ASP | 3 | 21/02/2007 00:01 |
| mysl'e kayıt yaparken kayıt numarasını öğrenmek | arke | PHP | 1 | 29/06/2006 11:07 |
| Üye Kayıt Formu??? | militaN | Web Tasarım | 4 | 24/08/2005 17:45 |
| kayıt kümesi türü ?, kayıt kilitleri ? ne demek | realperest | Veritabanları & SQL | 1 | 12/01/2005 23:00 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | Malta | |