![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
| # Özellikleri: * Ahlak Dışı Kelimelerin Kullanımını Engelleme * Şifreli Koruma * Yasak Siteler Ekleme * Downlond Engelleyici * İnternet Tarayıcıyı Kilitleme - Kullanıma Kapatma * Blok Koyma * İp Adresini Gösterir * İnternet Bağlantısını Kontrol Eder * Çıkan Yeni Sürümleri Takip Etme Seçeneği - Otomatik Güncelleme Yada Elle Güncelleme Eğer bilgisayarınızda Visual Basic 2005 kurulu değilse; yada dotnet2.0 net çatısı kurulu değilse Gerekli Net Çatısı : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&displaylang=en Efe İnternet Tarayıcı 1.7.3 Download | http://dosyam.net/?id=eef3vq Programın Görüntüsü: http://img460.imageshack.us/img460/5531/efepg9.jpg |
| | |
| | #2 (permalink) |
|
Efe İnternet Tarayıcı 1.7.3 aSIL Link | http://dosyam.net/?id=m2a1cs |
| | |
| | #3 (permalink) |
|
Programın çalışması için net çatısını kurmanız gerek. Eğer bilgisayarınızda Visual Basic 2005 kurulu değilse; yada dotnet2.0 net çatısı kurulu değilse Gerekli Net Çatısı : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&displaylang=en Saygılarımla. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Silversword Üyelik Tarihi: 07/2003 Yer: Antalya
|
şifre oluşturken * larla saklayarak kutuya giriyoruz, niye tamam diyince çıplak şekilde şifreyi veriyor ? Ayrıca son derece gereksiz. Küfür koruma , içerik filtresi güzel bir şey tabi ama keşke onları genel olarak yapan bir program yapsaydınız. Hangi browser kullanırsam kullanayım filtreleseydi.
__________________ ||||Revlis||||| |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Alıntı:
Yöneticiden bu konun kaldırılmasını rica ettim.. çıplak şeklide şifrenizi vermesi kullanıcıyı bilgilendirmesi için.. aslında doğru orayı iptal edebilirim.. ok sağol bu yorumun için. birçok foruma linki verdim.. ama herkes gereksiz olduğunu düşünüyor. firefox varken yada avanat varken bu projenin boş olduğunu düşünenlerde var. hiç kimse desteklemedi. yalandan eline sağlık diyen bile olmadı bu projeye 5 ,6 ayımı verdim.. ama ; bu yorumlardan sonra kendimi kötü hissetmeye başladım. çünkü oesnada dershaneyi boşldım.. boşa geçen 6 ay.. Kimse projeyi beğenmedi.. SANIRIM Bu programı bir tek ben kullanıcam. Saygılarımla. ![]() Dediğinizi yapacam daha mantıklı birçok arkadaşımda sizin gibi düşünüyor. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
|
ya browser diyorsun programa ama internet explorer a kabuk bindirilmiş halinden başka bir şey değil. Eğer oturup html verisini parçalayan daha sonra bunu yorumlayan ona göre sayfa oluşturan bir şeyler yapsaydın. Sayfayı ne kadar rezil gösterirse göstersin helal derdim. Filtre olayına yoğunlaş
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Alıntı:
Ben kararlıyım. - Birgün En Azından Avant Browser gibi Tanınıcam. ![]() Türkiye Compickoyu bile red etti , kabul etmedi. - çocuk oyuncağı gördük, hiç kimse desteklemedi. Adam yapay zeka dedi bizim Türkler o neyki dedi.. Yurt Dışında Bir ilk olarak Seçildi 5 üzerinden 5 aldı Türkiyeye geldi. 5 üserinden 1 yazık.Bu Şartlarda benim çalışmam neden tutulsunki.. aslında doğru. - bu konuda üzülmemem gerek. Üzgün olmamım sebebi şu 10 foruma açtım bu konuyu hepside ne gerek var ki kelimeleriyle karşıladı.. Saygılarımla. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
|
Lütfen alınma, Yahu, o kadar uğraştım kimse beğenmedi diyorsun 2dir. Bilgi düzeyine göre 5,6 ay uğraşmış olabilirsin , inan ben 1gün de kat be kat iyisini yaparım. Kaldı ki yapmış olduğun tek şey filtre. Kalanı zaten bildiğimiz yılların internet explorer ı. Kodun %99,7 si microsoft a ait iken kalan kısımla üzgünüm ama övgü bekliyorsun. Yukarıda da yazdım eğer browser kelimesini yakıştıracaksan yanına html kodunu yorumlayıp componentleri yerleştiren bir uygulama yapacaksın. Evet avant popüler olmuştur ama azıcık programlama bilen kimse kullanmaz o nemenetsizi.
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |