![]() | |
| | #1 (permalink) |
| İptal Durumu Üyelik Tarihi: 11/2006
|
konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim ama bir isteiğim olacak.windowsta herhangi bir programın kurulumunu engelleyen bir program lazım.yani benim isteğim olmadan bilgisayarıma herhangi bir programın kurulmasını istemiyorum.böyle bir programı daha önce kullanmış olan varsa ismini söylerse memnun olurum.şimdiden sağolun.
|
| | |
| | #2 (permalink) |
| Ateş düştüğü yeri yakar! Üyelik Tarihi: 10/2005
|
1. hangi isletim sistemi? 2. 'kisitli kullanici (limited user)' ve(ya) 'ziyaretci (guest)' hesabi olusturmayi denedinmi?
__________________ sivas/şarkışla süper kanal 105.4 bekleriz....Tanıdıklarını Sanal alemde bulmanın yolu. Kayıt ol, hasret gider... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| GCC Kurulumu? | SeVeRaL | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 1 | 16/01/2007 07:15 |
| Windows program kurulumu | tef | Windows | 5 | 20/12/2006 23:00 |
| Bırbırını engelleyen ıkı scrıpt | Felix | Javascript / DHTML / Ajax | 1 | 07/08/2006 14:29 |
| Win2000 network uzaktan program kurulumu | SubScriber | Windows | 1 | 23/11/2004 19:14 |
| DNS kurulumu | iceco | Ağ / Güvenlik | 8 | 11/11/2003 12:34 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | Malta | |