![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 05/2007
|
video çeviri yaparken problem yaşıyorum kalite çok düşüyor dvi formatından dvd vede vcd formatına geçtiğimde kesik kesik görüntü alıyorum dvir kartı kullanmama rağmen kalite düşüyor bana hangi programı öneririsiniz uliad video styo 9,0 kullanıyorum ama problem yaşıyorum çozümlere aığım vede bana hangi programı öneririsiniz
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| meraba web yaptırma tasarım hakında | asiklarnet | Duyurular & İlanlar | 0 | 19/04/2007 23:32 |
| video ceviri | DotNetKid | Uygulama Yazılımları / Hazır Betikler | 1 | 11/01/2005 15:55 |
| Fullscreen sayfalar hakında ne düşünüyorsunuz? | Ateşbalığı | Flash / Director / Swift 3D ... | 10 | 03/06/2004 21:33 |
| Date hakında Ve sayısal degerler hakında yardım | Black_Boyss | PHP | 1 | 17/12/2002 10:05 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | Malta | |