![]() | |
| | #1 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 02/2007
|
Merhaba ben 8 aydır web tasarımı kursuna gidiyorum ve forumla bu sayede tanıştım. kursta orta düzey bir eğitim aldım .kursa gitmekteki amacım ise boş zamanımı değerlendirmek istediğim içindi. sonra ne kadar doğru karar verdiğimi anladım. web tasarımı çok eğlenceliymiş ,fakat ben işin teknik tarafına çok dalmışım kodlar, şu efectler yada flashta animasyon nasıl yapılıyor diye .kursum bitti ve proje yapmamız gerekiyor ,ama bir türlü proje için fikir üretemiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim yani web sayfası yaparken nasıl düşünülürde ortaya bir şeyler çıkar?Saçma bir soru olduysa kusura bakmayın. teşekkürler |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Herkese Merhaba | cd42 | Ben Geldim | 2 | 24/02/2007 20:26 |
| Merhaba Herkese... | nisan | Ben Geldim | 15 | 24/02/2007 13:57 |
| merhaba herkese | frd@y | Ben Geldim | 0 | 24/02/2007 12:43 |
| Herkese Merhaba ! | Iceberg | Duyurular & İlanlar | 11 | 20/06/2003 01:52 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | Malta | |