![]() | |
| | #3 (permalink) |
| Üye Üyelik Tarihi: 04/2007
| kardeş nasıl resim koyabiliriz. ben diyorum ki, bilgisayar kapalıyken ilk açılış düğmesine bastığımızda "proactive ai series p4"(tam burda) falan yazıyor sonra ide sürücüleri okuyo falan. evet işte "tam orada"ki resim bir acayip. böyle çizikli falan... işte anlayın yafff...
|
| | |
| | #9 (permalink) |
| Bahadır Malkoç Üyelik Tarihi: 06/2003 Yer: Ankara
|
senelerdir update ederim kullandığım anakartlardaki bios 'u hiç uçtuğunu görmedim. bir adet güç kaynağınız varsa genelde sorun çıkmaz (elektrik kesintilerine karşı)
__________________ hobi için oyun yapmak isteyenler aranıyor. (adventure olacak) cappytoi.info |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Seçenekler | |
| |
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu açana göre | Forum | Cevap | En Son Mesaj |
| Kalite çok yüksek ama resim neden bu kadar kötü | ajnglagla | Photoshop / Corel / PSP | 3 | 04/01/2007 19:24 |
| niye istediğimiz kadar para basmıyoruz.. | Gurhan | Hayata Dair | 15 | 12/03/2005 12:23 |
| Bu Linux niye bu kadar yavas? | Beholder | GNU / Linux / UNIX / BSD / Pardus | 1 | 06/01/2003 19:04 |
| Reklamlar & Desteklenenler | |
| Hassas Valf | Hassas Kaplama | Antalyamız | Gazete | Ticari Bilişim | Hakan Müştak | Rüya Tabirleri | Kadın | Hastalıklar | Cepte msn ve e-posta | Webmaster | Antalya Aupair | Turkish Property Antalya | Forum | Chat | Perde | Adsl | Araba | bolindir.com | guncelle.com | livescore | Web Tasarım | evden eve nakliyat | forum | evden eve | sohbet | Resimcim| Kalifiye İnsan Kaynakları | Web Tasarım | Oyun | Yusuf KOÇ | Akın Yorulmaz | şiir | UFO | Web Tasarım | Oyunlar | Canlı Tv | Malta | |